Proteineshakes

Proteïneshakes

Werking proteïnedieet

Zoekt u een succesvol proteïnedieet om op korte tijd snel af te slanken en dit onder medische begeleiding? Wij bieden u de gerenommeerde laagcalorische dieetproducten van LignaPharma die enkel via erkende diëtistes verkrijgbaar zijn.

Het proteïnedieet van LignaPharma omvat dieetsupplementen, rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten. U kiest uit koude of warme dranken, soepen, brood en beleg, muesli, desserts, repen, koekjes en nog veel meer.

 

Door de afwezigheid van koolhydraten binnen het proteïnedieet worden de vetreserves in uw lichaam aangesproken. Dankzij de uitgekiende samenstelling van de eiwitproducten gebeurt dit zonder afbraak van uw spier- en orgaanweefsel. Zo blijft uw metabolisme op peil en voorkomt u een "jo-jo effect".

Om het dieet vlot te laten verlopen is het belangrijk voldoende water te drinken voor een goede drainage van de afvalstoffen. Ook kan u de producten op een verassende manier combineren met groenten.

 

Stappenplan Proteïnedieet

 

LignaPharma

Voor de proteineproducten werken wij met de producten van LignaPharma. LignaPharma biedt exclusief via erkende Diëtisten een volledig gamma lekkere dieetsupplementen die zorgvuldig zijn samengesteld. Ze bevatten een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten, zijn laagcalorisch, maar ook arm aan koolhydraten, suikers en vetten

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wil u starten met een proteïnedieet of heeft u vragen? Neem nu contact met uw diëtiste in Paal-Beringen.

 

Proteïne Shakes

Snel en verantwoord afslanken met een erkende dIëtiste, bekijk de lekkerste smaken proteïneshakes.

Opleidingen

Diëtiste Katja verzorgt opleidingen voor professionals, ontdek het aanbod gezondheids workshops bij diëtiste Katja!

Afslanken

Ontdek nu hoe u kan afslanken zonder honger,

Tijdelijk voordelige voorwaarden afslanken.

Proteïneshakes
Proteïneshakes
Proteïneshakes