Diëtiste Paal

Diëtiste te Paal

U zoekt een diëtiste of dieetcentrum in Limburg? Dan bent u aan het juiste adres bij erkend diëtiste Katja Coenen in Paal-Beringen. Als u kiest voor een diëtiste krijgt u meer dan een commercieel advies om snel af te slanken op korte termijn. Een diëtiste zoekt samen met u de beste afslankwijze met oog op de lange termijn. U bent niks met een jojo-dieet, wij willen op lange termijn succes met u! Uiteraard gaat dit gepaard met ups en downs, we zijn allemaal maar mensen en mensen die slanken af en komen weer bij. Het is echter de dieetbegeleiding op maat die ervoor zorgt dat we u motiveren wanneer u zin hebt om uw dieet op te geven en dat we u laten genieten wanneer u te streng bent voor uzelf. U krijgt een persoonlijk dieetschema op basis van uw afslankwens.

 

Waarom een erkende dietiste?

Als het over uw gezondheid gaat mag u geen risico's nemen. Een erkende diëtiste heeft minimum een bachelor voedings- en dieetleer gevolgd. Diëtiste Katja gaat nog een stap verder met een bachelor na bachelor (Banaba) diabeteseducator, een opleiding die ondermeer de nadruk legt op de psychologische aspecten van diëten en afslanken. Met enkele tips kan u al goede afslankresultaten behalen, zeker op korte termijn. Hoe komt het dan dat er desondanks nog veel mensen rondlopen met obesitas? Juist, voor obesitas kies je niet, voor een gezonde levensstijl wel. Het is net dat laatste waarin een erkende diëtiste u adviseert. Wij hebben geen baat met snelle resultaten waarvan het effect na 1 jaar volledig weg is, sterker nog, het wordt voor u steeds moeilijker om af te slanken omdat uw metabolisme zich aanpast aan uw dieet. Net daarom is een stabiel dieet met oog voor lange termijn, uw psychologische weerstanden en de relativering van snelle afslanksuccesen een belangrijke ondersteuning die enkel gekwalificeerde paramedici zoals een diëtiste u kunnen bieden.

 

2 kg bijkomen per jaar en dan op crashdieet?

Een crashdieet of een gezond diëten? U beslist, het verhaal van Jan kan u misschien helpen de zaken in perspectief te plaatsen. Jan is 18j en weegt met zijn 1m80 een gezonde 75 kg, Jan is echter een levensgenieter en komt jaarlijks 2 kg bij. Wanneer jan 28 jaar is weegt hij 95kg en trekt hij aan de alarmbel, hij wil snel afslanken en volgt een crashdieet. Jan valt op 3 maanden 15 kg af en loopt de komende maanden trots en tevreden rond over zijn crashdieet. Na 1 jaar, wanneer de afslankvreugde en de complimenten wegvallen hervalt Jan terug in zijn vertrouwde eetritme. Nu komt Jan 3 kg per jaar bij want Jan zijn metabolisme heeft zich aangepast. Jan is ondertussen getrouwd en zijn vrouw trekt na 10 jaar aan de alarmbel wanneer Jan met zijn 110 kg de magische grens van 100 kg ruim overschreden is volgt jan een proteïnedieet omdat de levenskwaliteit ondertussen fel vermindert is en jan hinder ondervindt in zijn werkzaamheden en bij de voetbalpartijen met zijn zoontjes. Jan dient echter de keuze te maken, wil hij zijn gezondheid op het spel zetten dan kan hij gerust verder doen met de snel afslankformules. Wil hij echter genieten van een gezonde en gelukkige oude dag kan het interessant zijn voor jan om een erkende diëtiste op te zoeken. Die zal Jan met medisch verantwoorde proteïneshakes laten afslanken maar zal dit na enkele weken al afbouwen om over te schakelen naar een ritme met gezonde en haalbare eetgewoonten.

Jan zal geleidelijk afvallen met ups en downs maar dankzij de begeleiding op lange termijn komt de gezondheid en levenskwaliteit nooit in gevaar en heeft Jan, dat wat hij wil: controle over zijn gewicht. Net zoals u jaarlijks naar de tandarts gaat om gaatjes te detecteren en snel aan te pakken is het aan te raden uw gewicht en eetgewoonten regelmatig te laten controleren en ondersteunen door een erkende diëtiste die ervoor zorgt dat u steeds in topconditie blijft.

 

Wat kost een diëtiste?

In een afslankpakket heeft u al een erkende medisch diëtiste vanaf € 24 per consultatie.

 

Contact

Interesse in een diëtiste voor afslankresultaten met visie op lange termijn? Neem nu contact met uw Diëtiste Paal-Beringen, in Limburg op de grens met Antwerpen en Brabant.

 

 

Proteïne Shakes

Snel en verantwoord afslanken met een erkende dIëtiste, bekijk de lekkerste smaken proteïneshakes.

Opleidingen

Diëtiste Katja verzorgt opleidingen voor professionals, ontdek het aanbod gezondheids workshops bij diëtiste Katja!

Afslanken

Ontdek nu hoe u kan afslanken zonder honger,

Tijdelijk voordelige voorwaarden afslanken.

Proteïneshakes
Proteïneshakes
Proteïneshakes