Stappenplan proteïnedieet

Stappenplan Proteïnedieet

 

Opstartconsultatie

Voor een proteïnedieet starten we door informatie te verzamelen over uw eet- en leefgewoonten, gewicht, lengte, BMI, doelstellingen en verwachtingen. We controleren ook of u geen contraindicaties heeft. U krijgt een informatiebundel, dagschema en de dieetproducten om van start te gaan in het “3-fasen programma” wat de strike fase is of in het “2 fasen programma” wat de gematigde fase is.

 

3-fasen programma

In het “3-fasen programma” start u met een strikte dieetfase waarin u het proteïnedieet zal combineren met groenten en waarbij u alle suikers weglaat. Na 48u zijn alle suikerreserves in uw lichaam verbruikt en start de afbraak van vetweefsel als energiebron, dit is het moment waarop uw hongergevoel verdwijnt.

 

In de afslankfase verliest u meerdere kilo’s per week, nadien zullen we stapsgewijs overgaan naar de opbouwfase waarin we andere voedingsmiddelen (zuivel, vlees,…) opnieuw inschakelen. In de opbouwfase bereikt u uw streefgewicht. Hierna bereikt u de stabilisatiefase met behoud van uw gewicht.

 

2-fasen programma

In het gematigde “2-fasen programma” combineert u onze proteïnedieetproducten met groenten, mager vlees of vis, zuivel en fruit. Door het weglaten van de koolhydraatbronnen zal uw lichaam starten met de afbraak van vetweefsel als energiebron, dit is de moment waarop uw hongergevoel verdwijnt.

 

Door te starten met het gematigde “2-fasen programma” verliest u meerdere kilo’s per maand zonder honger te hoeven lijden. In de opbouwfase bereikt u uw streefgewicht. Hierna gaat u over naar de stabilisatiefase met behoud van uw gewicht.

 

Opvolging in de verschillende dieetstappen

Doorheen het eiwitdieet zal diëtiste Katja je begeleiden en motiveren in het stapsgewijs opbouwen van een gevarieerde gezonde voeding, waardoor u uw streefgewicht behaald. Het dagschema wordt geëvalueerd en verder aangepast.

 

Opvolging tijdens gewichtsbehoud

Ook na het diëten met proteïneshakes is het belangrijk je gewicht op peil te houden. Diëtiste Katja geeft steeds weer nieuwe tips om gemotiveerd te blijven.

 

Contact

Wil u starten met een proteïnedieet of heeft u vragen? Neem nu contact met uw diëtiste in Paal-Beringen.

 

Proteïne Shakes

Snel en verantwoord afslanken met een erkende dIëtiste, bekijk de lekkerste smaken proteïneshakes.

Opleidingen

Diëtiste Katja verzorgt opleidingen voor professionals, ontdek het aanbod gezondheids workshops bij diëtiste Katja!

Afslanken

Ontdek nu hoe u kan afslanken zonder honger,

Tijdelijk voordelige voorwaarden afslanken.

Proteïneshakes
Proteïneshakes
Proteïneshakes